Advisering

Voor directie, HRM-ers en leidinggevenden verzorgen wij reflectiemomenten om stil te staan bij personeelsvraagstukken en actuele mensgerelateerde problemen. Hoe om te gaan met weerstanden tegen veranderingen, wat kunt u doen als medewerkers maar op halve krachten werken? Vragen die we individueel of juist in teamverband graag met u bespreken. Deze vorm van advisering wordt afgestemd op uw vragen en op maat gemaakt, passend bij uw organisatie.

Telefonische dienstverlening

Snel, gemakkelijk en goedkoop! Tijd is geld. Zeker in deze tijd van recessie. Daarom heeft IMPULS sinds april 2009 deze nieuwe vorm van dienstverlening opgezet. Als u gerichte vragen heeft, maakt u een telefonische afspraak op een tijd die u schikt en wij helpen u op weg met praktische tips en handvatten. Denk bijvoorbeeld aan vragen als:

  • Hoe kan ik weerstand voorkomen bij het introduceren van nieuwe maatregelen?
  • Hoe breng ik het slechte nieuws aan een medewerker?
  • Wat zijn aandachtspunten bij klachten over werkdruk?

Kosten: 10 minuten (minimaal) € € 20,- excl. BTW

De coach als adviseur

Door de begeleiding van verschillende veranderingstrajecten op managementgebied, hebben wij goede kennis van knelpunten die zich in organisaties kunnen voordoen. Het inzichtelijk maken van de verschillende belangen van werkgever en medewerkers is de kracht van onze advisering. De coach houdt een spiegel voor om uw huidige manier van werken te bekijken, fungeert als klankbord en doet handreikingen om samen met u naar nieuwe mogelijkheden te zoeken. Daarnaast is het ook mogelijk om in een persoonlijk gesprek een specifieke casus te bespreken. Neem geheel vrijblijvend contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.