Referenties

Opdracht: Procesbegeleiding.

Adimec is een snel groeiend bedrijf dat vele veranderingen doormaakt. Enkele jaren geleden hebben wij zogenaamde business Lines geïntroduceerd die als hoofdtaak hebben om focus aan te brengen op onze strategische markt segmenten. Twee jaar na de introductie werkte iedere Business Line naar behoren met elk twee Business Line Directors. Echter was de samenwerking tussen de Business Lines ver te zoeken. Wij als directie werden steeds meer in de operationele zaken getrokken om de groei gaande te houden.

Wij hebben een verandertraject ingezet waarin wij een toekomstbestendige en gezonde organisatie gaan creëren om zo duurzaam concurrentievoordeel te behalen. De huidige verbeterpunten moeten er toe leiden dat de effectiviteit van (samen) werken meer rendement oplevert en de toekomst organisatiebestendig maakt. Hiervoor hebben we Helga Janssen van IMPULS inzicht & inspiratie ingeschakeld.

Ze heeft ons als directie een kritische spiegel voorgehouden en handvatten gegeven waardoor wij zelf bewust aan de slag konden om effectief naar het gewenste resultaat toe te werken. Helga heeft de vrijheid genomen om een ​​programma te schrijven, passend bij de vraagstukken waar we voor staan. Ze heeft meegedacht over oplossingen en interventies en deze vertaald naar inhoudelijke bijeenkomsten voor leidinggevenden en directie. Ze heeft hierin oog voor zowel het organisatiebelang als het individuele belang.

De interventie van Helga is tot nu toe het meest zichtbaar geworden in de verbetering van de sfeer en de onderlinge samenwerking. Helga gaat hierbij professioneel te werk en tijdens het regelmatig overleg het afgelopen jaar, reflecteert zij onze ideeën en meningen. Dit doet zij op een plezierige en toch zakelijke manier met veel referenties naar wetenschappelijke en praktische onderbouwingen.
Wij kunnen Helga dan ook aanbevelen aan iedere directie die bereid is om eerlijk naar zijn eigen gedrag te kijken en ge-pushed wil worden naar het volgende niveau.
Dr.Joost van Kuijk CEO / CMO Adimec Holding B.V. 12 september 2019

Opdracht: Persoonlijke coaching.

In de rol van persoonlijke coach staat Helga heel sterk in het doorgronden van redenen waarom mensen vastlopen in hun werk. Dit doet zij op een hele prettige en nuchtere wijze, het wordt nergens zweverig en is vooral heel praktisch. Je ontdekt een patroon in de manier waarop je met situaties omgaat, hoe je erop reageert en waarom je vastloopt. De begeleiding met een soort een handleiding van jezelf. Je leert om je eigen gevoelens en signalen eerder te herkennen en kunt er dan gericht naar handelen.
Monique Kelger HR Manager Swietelsky Rail Benelux BV 21 juni 2019

Opdracht: Persoonlijke coaching.

Ik kan de inzet van Helga als coach en procesbegeleider van harte aanbevelen. Ik heb in de afgelopen jaren al vele malen, mijn rol als HR Manager bij diverse werkgevers, gebruik gemaakt van haar diensten. Het persoonlijke contact met Helga is altijd plezierig. Ze begeleidt medewerkers bij het succesvol re-integreren bij verzuim, bij loopbaanvraagstukken en bij leiderschapsontwikkeling. Haar aanpak is pragmatisch, met oog voor de mens en met een duurzaam resultaat. Ik blijf in de toekomst graag gebruik maken van haar inzet.
Elles Engel HR Manager bij Sprangers 8 juni 2019

Opdracht: Persoonlijke coaching.

Helga Janssen heb ik leren kennen als een zeer gedetailleerde coach. Regelmatig heb ik als arbeidsdeskundige ondernemers die in hun werk waren uitgevallen, doorverwezen naar Helga. Ze spreekt de taal van de ondernemers en is in staat om de ondernemer inzicht in de reden van uitval te geven en praktische handvatten aan te reiken / zelf te laten ontwikkelen die nodig zijn om weer duurzaam succesvol te kunnen ondernemen. Gesprekken met Helga zijn niet vrijblijvend. Van de ondernemer wordt een proactieve houding verwacht. Ondernemers koppelen mij vaak terug erg te spreken te zijn over de werkwijze van Helga en over de behaalde resultaten. De opmerking was ik maar eerder bij Helga terecht gekomen, heb ik meerdere malen gehoord.
Dirk Raaijmakers Register arbeidsdeskundige 7 juni 2019

Opdracht: Persoonlijke coaching.

Helga is een echt mensen mens. Ze voelt zich perfect aan waar de knelpunten zitten. Op deze manier is ze prima in staat om mensen en / of organisaties te gemeen van A naar B. Dit gaat op een hele natuurlijke manier, waardoor er weinig weerstand is om te veranderen.
Madelon Hermes Site Manger bij Mora 5 juni 2019

Opdracht: Opleidingstraject ter verbetering van de kwaliteit van ons middenkader.

Twee jaar zijn wij gestart met een eerdere opleiding voor een hoger niveau te brengen. Dit moest leiden tot een betere tevredenheid van onze klanten en beter ondernemerschap bij deze groep medewerkers.

Door de door jou specifiek op maat gemaakte cursussen voor onze uitvoerders, zijn zij zich meer bewust van de omgeving waarin ze werken en de gevolgen van hiervan voor het bedrijf. De focus bij onze uitvoerders is een meer verlegd van de traditionele aanpak, met als speerpunt techniek en bewaking van tijd en geld, naar ondernemerschap.

Door je persoonlijke aanpak heb je de goede snaar weten te raken bij deze groep. Daar waar nodig is ook persoonlijke begeleiding van enkele mensen succesvol geweest. Door open discussies met de groep, en ook het klankborden met het management, is er een goede verbetering waarneembaar. De gestelde doelen zijn bijna gehaald. Kortom, onze uitvoerders acteren nu beter op de projecten en onze klanten zijn meer tevreden. Ik kan je daarom van harte aanbevelen bij andere opdrachtgevers. ??

Ing. FGCM (Frank) Bouwmans - Directeur Hurks van der Linden

Opdracht Procesbegeleiding middenkader en directie

Hierbij schrijf ik een referentie voor mevrouw H. Janssen van de organisatie Impuls, Inzicht & Inspiratie.

Mevrouw Helga Janssen is sinds 2009 verbonden aan mijn organisatie. Ze levert een waardevolle bijdrage aan de procesbegeleiding van een Penitentiaire Inrichting die op termijn zal gaan sluiten. Haar rol in deze is, door middel van procesbegeleiding voor het niveau middenkader en directie, ervoor zorg te dragen dat de kwaliteit van beide niveaus binnen de bijzondere opdracht op peil blijft. Mevrouw Janssen is een bereidwillig en energieke persoonlijkheid. Ze heeft een groot empatisch vermogen, wat maakt dat aansluiting bij individuen en processen binnen groepen worden doorleefd en gedeeld. Ze is kundig op het gebied van dynamische groepsprocessen en weet met respect voor het individu reflectief commentaar te geven. Mevrouw Helga Janssen geniet volledig vertrouwen van mij als persoon als het gaat over de vertrouwelijkheid van informatie die ze nodig heeft om processen te begeleiden. Hierin is ze professioneel integer. In de omgang is mevrouw Janssen erg prettig. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Ze is transparant en innovatief. Graag schrijf ik deze brief als referentie voor haar als persoon, maar ook voor de organisatie van waaruit ze werkt.

R. Pellemans - Plv. vestigingsdirecteur P.I. Zuid-Oost locatie Maashegge

Referenties aangaande individuele coaching: zie hieronder

Beoordelingen van klanten in de Freelancer Of The Year awards 2016:
Gemiddeld cijfer na 36 beoordelingen: 9,1

Betha Flantua | Klant 10
Topcoach 2016-02-13
Helga coacht en begeleidt me fantastisch in mijn werk- en privésituatie. Ze leerde me mijn sterke kanten te benutten en valkuilen te herkennen. Altijd belangstelling en adviezen om weer een stap verder in mijn groei te zetten.

Henk Meijer (Gibs) | Klant 9,2

Verbinding naar effect 2016-02-12
Helga is op een verbindende/charmante wijze to the point en wil effectief bijdragen aan resultaatverbetering. Ze doet dat pragmatisch en invoelend zodat ze altijd slaagt in de klantvraag.

Yolande Breunesse | Klant 9,8

Een topvrouw! 2016-02-12
Ik ben cliënt van Helga en word door haar gecoached. Helga houdt je op empathische wijze de spiegel voor. Is praktisch en concreet. Schept kaders voor groei en laat je in je eigen kracht komen.

Anoniem | Klant 10
Een warme persoonlijkheid 2016-02-24
Helga heeft mij in een heel moeilijk tijd geweldig gecoacht zodat ik niet de ziektewet in hoefde te gaan. Ze heeft met mij helder en duidelijk onderzocht waar de knelpunten zaten. Nog regelmatig denk ik aan de punten die voor mij van belang zijn. Via mijn werkgever ben ik bij haar gekomen en deze heeft ook de rekening betaald.

Anoniem | Klant 10
Helga is een warme persoonlijkheid die echt naar je als mens kijkt 2016-02-24
Ik ben bij Helga via mijn werk gekomen. Op een zeer prettige en makkelijke manier kreeg ze naar boven wat voor mij belangrijk was om goed te kunnen functioneren in mijn werk. Nog dagelijks als iets mij niet lukt denk ik aan de voorwaarde die voor mij van belang zijn om mijn werk goed te kunnen doen. Helga werd door mijn werkgever betaalt.

Anoniem | Familie / vriend / kennis 10
Rots in branding! 2016-02-27
Sterke vrouw die goed weet wat ze wil. Deinst voor niets terug. Daarom goed in staat om andere de juiste handvatten te geven voor een betere toekomst.

Marc Sanberg | Klant 9,3

Inspirator wijsheid kracht doelgericht 2016-02-12
Helga kan heel goed analyseren en observeren wat de problemen zijn waar ik tegen aanliep, zij kan hier op een rustige en duidelijke manier inzicht in geven en handvaten aanreiken, waardoor je alleen maar kunt groeien en valkuilen op tijd kunt aanpakken en kracht uit kunt putten op vele fronten zowel zakelijk en prive alleen maar lof. En bovendien een fijn mens waar ik mijn eigen thuis bij voelde ,daarom raad ik iedereen aan om Helga in te schakelen voor mij een dikke 10.

Anoniem | Klant 9.8
Een groot luisterend en aanvoelend oor 2016-02-24
Ik ervaar Helga momenteel tijdens mij coaching als een goed luisterend iemand. Zij weet de kern van de problemen te pakken en kan ook teruggrijpen naar situaties en wat er eerder is opgekomen. Met veel geduld en stappenplannen brengt zij mij naar meer rust, regelmaat en ritme.

Anoniem | Klant 10
Spontaan, door dringend 2016-02-22
Met Helga heb ik fijn samengewerkt. Ze stelde mij op mijn gemak. Ze wist tot de kern door te dringen. Heeft mij hulphandvaten gegeven.

Anoniem | Familie / vriend / kennis 10
Vriendelijk, Empathisch, Meedenkend, Verstandig 2016-02-22
Fijn persoon, die mij in mijn kracht zet! Luistert goed, filtert een aantal zaken uit mijn antwoorden, vraagt daar op door en zo komen we samen tot de kern, waarop weer doorgepakt wordt. Dit doordat Helga juist die vragen stelt, waardoor je zelf tot nadenken wordt gezet.

Anoniem | Samengewerkt 9
Open, eerlijk, professioneel 2016-02-21
werken met Helga heeft veel verheldering gebracht. Helga is in staat goed te luisteren en snel tot de kern door te dringen. Ze is in staat je zelf aan de oplossing te laten werken. ze werkt snel secuur en is een prettige gesprekspartner.

Anoniem | Klant 8,2
Professionele positieve vrouw 2016-02-19
Ik was zeer tevreden, professionele aanpak, spiegelen.

Anoniem | Klant 8,3
Helder, spiegelend en enthousiast 2016-02-19
Fijn om met Helga gewerkt te hebben. Afspraak is afspraak en het resultaat is zichtbaar en tastbaar. Daarbij is het ook nog zodanig helder en spiegelend aangepakt dat je zelf aan het werk wordt gezet en je dus altijd kunt teruggrijpen op een ervaring.

Anoniem | Klant 8,8

vertrouwenwekkend en resultaatgericht 2016-02-18
Helga weet snel de kern van het op te lossen probleem te raken. Waarbij ze goed luistert, analyseert en door vertaalt in een praktisch stappenplan. De bijeenkomsten waren altijd zinvol en prettig. Het heeft mij inzicht en tools gegeven voor een beter functioneren.

Anoniem | Klant 8,3

Doortastend, to-the-point, professioneel en open 2016-02-18
Helga wist al snel de vinger op mijn pijnpunten bloot te leggen. Op een natuurlijke wijze zijn we daar constructief en op een plezierige manier een positieve draai aan gaan geven. Het was fijn bouwen met haar.

Anoniem | Klant 8,7

Nuchter. Helder en snel inzicht. 2016-02-16
Bij Helga een prettig, nuchter en pragmatisch coachingstraject gevolgd. Was van tevoren huiverig voor \"zweverigheid\" waar ik niet zo van ben, maar Helga is juist nuchter en blijft met beide benen op de grond. Heeft voor mij als een spiegel gefungeerd, waardoor ik snel de voor mij juiste inzichten kreeg.

Anoniem | Partner 8

Enthousiast, en zeer kundig 2016-02-16
Zeer enthousiast en kundig op het gebied van organisaties en in staat heel goed te luisteren om zo te komen tot de kern van een probleem. Hele prettige samenwerking.

Anoniem | Klant 7,7

Slim, Doortastend, Warm 2016-02-16
Helga weet tot de kern van de problemen te komen, door de juiste vragen te stellen en samen conclusies te trekken. Als de conclusie helder is, volgen de veranderingen als vanzelf. Dit proces is niet alleen moeizaam maar vooral ook mooi. Werken aan jezelf is een cadeau voor het leven.

Anoniem | Klant 8,7

Goede gesprek- en sparing partner. 2016-02-15
professional welk in staat is om op alle niveaus te communiceren . Ze is ook enthousiast en een inspiratiebron.

Anoniem | Familie / vriend / kennis 9

Eerlijk en oprecht advies 2016-02-15
Helga geeft goede feedback en handvatten waar je concreet mee aan de slag kan. Doordat ze duidelijk en direct communiceert, kan ze je heel goed een spiegel voorhouden waardoor je tot veel inzichten komt.

Anoniem | Klant 6,8

Doeltreffend 2016-02-15
Aan het begin ging het wat stijfje met afspraak maken maar daarna ging het beter. Helga kan goed luisteren en pikt de kern van het verhaal en maak een doel van om eraan te werken. Tot zover ben ik tevreden maar ik ben nog niet klaar. Ik moet nog een paar sessies dus...

Anoniem | Klant 9,8

Vertrouwd, kundig, betrokken. 2016-02-15
Top, heb er veel aan ! Kijk daardoor positief naar de toekomst.

Anoniem | Klant 9,7

Effectief, klantgericht, inlevend 2016-02-13
Helga heeft meerdere medewerkers begeleid die in een verzuim- of probleemsituatie zaten en dat heeft altijd effect gehad. De medewerkers konden na de begeleiding van Helga weer verder en er haar begeleiding had duurzaam effect, er was geen terugval.

Anoniem | Klant 9,7

Top vrouw 2016-02-13
Helga neemt haar rol serieus en weet voor de klant de rode draad in het soms verwarrende beeld te vinden. Fijn om mee samen te werken en patronen te ontdekken en daar een omslag in te maken

Gerhard van der Kolk | Samengewerkt 9

Analyserend, doortastend, respectvol, samenwerkend, prettig in omgang 2016-02-13
Ik heb met Helga meerdere keren samengewerkt, binnen coaching - en groepsprocessen. Helga is enthousiast, wint snel het vertrouwen binnen groep of individu. Helga heeft een no-nonsense mentaliteit, communiceert helder en komt afspraken na. Dit maakt haar betrouwbaar en zeer prettig in de samenwerking.

Suzanne Vis | Partner 10

Klantgericht, onderzoekend, samenwerkend, resultaatgericht! 2016-02-13
Samen met Helga werken voor onze gezamenlijke klant is een feest. Naast charmant is Helga ook serieus en onderzoekend. Vanuit meerdere perspectieven analyseren we en hebben we hetzelfde doel: onze klant verder brengen. Met Helga in de rol van projectleider lukt dat!

Anoniem | Klant 9

Respectvol, professioneel, open, kundig 2016-02-12
Helga wist in een gesprek je ware ik naar boven te halen om hiermee vervolgens aan de slag te gaan voor mijn carrièrekansen .

Anoniem | 9,2

Geweldig, professioneel, gericht op de mens 2016-02-12
Ik ben heel erg tevreden. Helga heeft het vermogen erg op een zachte maar heel duidelijke concrete manier gedachten bij een ander te ordenen en richting te wijzen.

Anoniem | Klant 9,7

Inlevend en zeer analytisch 2016-02-12
Zij heeft een (voor mij) unieke wijze van aanpak. Zij weet mij uitstekend te doorgronden; zelf op zaken die mij onbekend zijn. Haar aanpak is zeker niet soft zoals ik van anderen gewend was. De aktiepunten waren duidelijk en ter zake doende. Echt een andere benadering. Maar... heel effectief. Aan haar heb je iets!

Gijs Van Iersel | Klant 7,8

Super coach 2016-02-12
Prettig om met Helga te praten. Ze pakt alles vanuit de kern aan en dat is volgens mij precies de goeie weg!

Anoniem | Klant 8,7

Competent 2016-02-12
Helga is een competente procesbegeleider. Ze helpt je op een andere manier te kijken naar je functioneren/je zakelijke omgeving en met nieuwe inzichten hands-on aan de slag te gaan.

Anoniem | Klant 10

Top coach 2016-02-12
Positieve ervaring. In 10 sessies het licht gezien. Prijs/kwaliteit is goed.

Erik Aerts | Klant 9

Authentiek, doelgericht, respect, prettig 2016-02-12
Het is heel eenvoudig. Ga met Helga in gesprek, meer is niet nodig. De onderwerpen kunnen pittig van karakter zijn, zij kanaliseert dat op n prettige en zuivere manier. Prijs is daarbij ondergeschikt.

Anoniem | Klant 9,5

Top coach! 2016-02-12
Helga heeft ons perfect geholpen met het op de rails houden van een aantal medewerkers. Naar de begeleiding waren zij weer op de goede weg.

Anoniem | 8,2

Als professioneel en gedreven 2016-02-11
Goede communicatieve vaardigheden en kennis van zaken. Wil voor klant een goed resultaat voor de juiste prijs.

Opdracht: Individuele coaching

Door de juiste vragen te stellen, laat Helga je zelf tot in de kern zoeken naar je ware ik. Ik weet nu wat mij energie geeft en waar mijn kwaliteiten liggen. Maar ook hoe ik kan analyseren hoe de mensen in mijn omgeving denken en doen, zodat ik daar op de juiste manier mee om kan gaan.
Na herkenning van de signalen kan ik met de handvatten die we samen hebben bepaald de risicosituaties vroegtijdig ombuigen. Ik zit weer lekker in mijn vel en ga er weer vol goede moed tegen aan!

Pleuni Kronenberg - Kopersadviseur bij Hurks vastgoedontwikkeling
May 24, 2013, Pleuni was Helga's client

Helga is het gelukt om in korte tijd, mezelf inzicht te geven in mijn energiemakers en energiebrekers.
Dit doet zij op een zeer doortastende manier (ze laat geen ruimte voor twijfel).
De intensieve sessies weet zij uitermate goed te combineren met een gemoedelijke/vertrouwelijke sfeer.
Het resultaat: ik weet wat ik wil, mijn omgeving weet wat ze aan mij hebben en bovenal... ik fluit door het leven!

Paul Hendriks - Business Analist at SNS REAAL
March 23, 2012, Paul was Helga's client

De workshop Karakterlogie van Helga was voor mij een bijzondere ervaring. Op creatieve wijze weet Helga theorie en praktijk met elkaar te verbinden. Ze speelt flexibel in op de groepsdynamiek en beweegt mee met de individuele leerpunten van de deelnemers. Op een hele open, respectvolle en transparante wijze, maar vooral door haar oprechte betrokkenheid, heeft ze mij aangezet tot verdieping van een aantal inzichten.

Karin De Kroon - Docent HBO Recht Avans, Owner Workfacts vof
February 7, 2012, Karin was Helga’s client

s binnen de organisatie. s stijl is het goed meetbare effect. Helga heeft mij geleerd beter te communiceren met medewerkers die veel vanuit gevoel en beleving reageren. Hierdoor verlopen veranderingprocessen op mijn afdeling sneller en met meer draagvlak.
Iedereen weet hoe belangrijk persoonlijke presentatie is. Helga heeft mij onlangs adviezen gegeven over kleur en stijl van kleding. Ze voorspelt daarbij ook de reacties van anderen. Het is verbazingwekkend hoe goed dit klopt en erg leuk om mee te experimenteren. Helga heeft een uitstekend gevoel hiervoor.

Margot Brouwer - Partner at Talent in Balans Zwolle
March 21, 2010, Margot was Helga’s client

Helga weet op een prettige, maar doortastende manier tot de kern te komen. Ze focust op je sterke eigenschappen en leert je deze in te zetten in situaties die je moeilijk vindt. Ze leert je om dicht bij jezelf en je kwaliteiten te blijven, wat maakt dat datgene wat je leert ook beklijft. Ik profiteer er nog regelmatig van.

Mieke Camps - Personeelsadviseur at UMC St Radboud
February 5, 2010, Mieke was Helga's client

Op een inspirerende maar vooral integere manier helpt Helga mensen te focussen en inzicht te krijgen in uiteenlopende vraagstukken.

Eric Becks - Interieur Architectuur/ Ruimtelijk Ontwerp
February 3, 2010, Eric was Helga's client

Helga is 'n echte professional op haar vakgebied, de resultaten die zij levert zijn meetbaar en toepasbaar en vooral 'n doortastende aanpak.

Erik Aerts - Verkoop binnendienst Staco.
January 29, 2010, Erik was Helga's client

Helga helpt op een inspirerende manier mensen weer plezier te laten krijgen in hun werk.

Luc Swaab - BrainTrainer at BrainStudio International
January 28, 2010, Luc was Helga's client

Tijdens mijn werk bij een logistiek bedrijf wat een zeer veeleisende en hectische omgeving is kwam ik met een time management vraagstuk bij Helga Janssen terecht. Vanaf het eerste moment had ik een prettig en vertrouwd gevoel. Op een zeer praktische manier zijn wij bij het onderliggende probleem/vraagstuk gekomen maar zijn hier vervolgens heel praktijk en oplossingsgericht mee omgegaan waardoor het doel: hoe beter met mijn tijd om te gaan; uiteindelijk in een relatief korte tijd is bewerkstelligd. Naast het vertrouwde gevoel gaf zij ook een zeer "persoonlijk en begrepen worden" gevoel waardoor ik mij op mijn gemak voelde om ook niet direct werkgerelateerde dingen te laten zien. Zij respecteerde mijn privacy ook in de rapportage naar de opdrachtgever. Kortom ik kan iedereen een sessie met Helga Janssen aanbevelen al is het maar om je even een uur begrepen te voelen en op lange termijn hier de vruchten van te plukken want na 5 jaar kijk met ontzettend veel plezier en dankbaarheid terug.

Anouk Pijpers - at Olympia Uitzendbureau Venray
January 27, 2010, Anouk was Helga's client

Opdracht: Opheffen van de weerstand tegen de (cultuur)verandering na de fusie en draagvlak en flexibiliteit creëren om de nieuwe strategische visie soepel te implementeren.

"Mede dankzij de inspirerende bijdrage van IMPULS hebben de medewerkers van Bartimeus Ermelo Wonen hun eigen kracht leren kennen en is hun veranderingsbereidheid vergroot. Daarmee zijn ze beter toegerust in hun dagelijkse werk invulling te geven aan de kernwaarden (persoonlijk, professioneel en grensverleggend) van de organisatie."

Cornee Schipper - Cluster Manager Wonen
Bartimeus Ermelo

Opdracht: Individuele coaching

"Ik kon eindelijk eens goed mijn ei kwijt, maar werd ook hard aan het werk gezet om mijn eigen situatie te doorgronden en een goed plan te maken voor de toekomst. De coaching helpt, maar je eigen inzet is belangrijk en je blijft zelf bepalend voor je eigen vooruitgang. Na een paar sessies kon ik weer verder."

Kees Eilander - FCI 's-Hertogenbosch

Opdrachten, waaronder: - De verstoorde werk-privé balans bij de medewerker wordt opgeheven waardoor hij zich effectiever en steviger in zijn werk profileert.

De onrust en het verlies van overzicht bij de medewerkster wordt opgeheven waardoor ze de regie weer in handen heeft en effectiever kan werken.

"IMPULS is de vaste partner in ons netwerk van Vorstenbosch & Van Tol zodra wij een (job)coach adviseren in te schakelen. Door de korte communicatielijnen, adequate en snelle acties en correcte communicatie zien wij in IMPULS een uitstekende meerwaarde voor onze dienstverlening aan de klant m.b.t. verzuim- en reintegratiebegeleiding."

Gaby van Tol - Verzuimbegeleidingbureau Vorstenbosch & van Tol

"De heldere aanpak van IMPULS is prikkelend en toch respectvol. Inzicht en uitzicht bieden: op de eigen kwaliteiten en drijfveren, op die van de mensen om ons heen en op de onderlinge relaties en de effecten daarvan op individueel functioneren en het functioneren van organisaties. En vervolgens is daar de uitdaging om het roer om te gooien!"

Ge den Bok - Interim Manager Human Resources
Deli-HTL Eindhoven

Meer referenties

Meer referenties en aanbevelingen vindt u op Linkedin