Organisatie

IMPULS Inzicht & Inspiratie is in 2004 opgericht door Helga Janssen (geb. 1970). Samen met een netwerk van professionals verzorgen wij voor u resultaat gerichte coaching en procesbegeleiding om zo effectief en prettig mogelijk te kunnen werken en leven. Wij ondersteunen u op uw weg van A naar B.

Onze missie is om meer rendement en voldoening uit uzelf en/of uw medewerkers te halen.

Profielschets Helga Janssen

"Ik combineer mijn kennis over wat mensen beweegt met mijn kennis en visie op organisatorische processen".

"Ik ben geboren en getogen in Grave. Mijn carriere ben ik begonnen als psychiatrisch verpleegkundige waarna ik al snel besloot me als groepsleidster in het Pieter Baan Centrum verder te verdiepen in de mens. Waarom doen mensen wat ze doen en hoe zijn ze geworden tot wie ze nu zijn?Het observeren en rapporteren van gedrag van verdachte delinquenten heeft mij veel inzicht gegeven in verschillende drijfveren. Vervolgens ben ik mijn aandacht gaan richten op het fenomeen 'hoe zitten organisaties in elkaar'. Ik heb mijn kennis en inzichten hierin uitgebreid door de Voortgezette Opleiding Organisatie & Management te volgen en als afdelingshoofd te werken binnen een Huis van Bewaring en het Pieter Baan Centrum. In die functies kon ik mijn kennis over wat mensen beweegt combineren met mijn visie op organisatorische processen. In 2004 besloot ik om Beroepscoach te worden en heb ik me aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO)".

Helga Janssen is tevens mede auteur van 'Het Handboek voor Coaching' en docent aan de Life University. Daarnaast heeft ze heeft ´8 managementvaardigheden voor verandergerichtheid´ geschreven voor Management Executive van uitgeverij Kluwer en is ze mede auteur van het artikel 'Mentaal verzuim bespreekbaar maken'.Ook gepubliceerd bij Kluwer.