Imageconsulting

Uw uitstraling bepaalt uw succes.

U bent trots op uw bedrijf, heeft een goed verhaal, een prima product? Uw uitstraling maakt het plaatje compleet. Sterker nog, het is uw onderscheidend vermogen. Het bepaalt voor een groot deel of een opdracht u gegund wordt.

Naast zakelijke coaching en training, biedt IMPULS nu ook imageconsulting aan. Helga Janssen werkt samen met u aan het versterken van een succesvolle en energieke uitstraling. In een ontspannen setting wordt u zich op een verrassende manier bewust van de impact van kleding- en kleurkeuze. De juiste stijl versterkt uw persoonlijke kracht, brengt congruentie in wie u ‘van binnen’ bent en wat u wilt uitstralen. Uw voorkomen bevestigt uw boodschap, waardoor u meer overtuigingskracht heeft.

Een sessie imageconsulting is geen eenmalige interventie, maar een investering waar u een levenlang iets aan hebt. U ontvangt een persoonlijke kleurenwaaier die voortaan uw leidraad is bij de aanschaf van zakelijke kleding.

Succes kunt u uitstralen! Maak een vrijblijvende afspraak. Bel 06-46667788 of mail naar info@impulsinzicht.nl voor advies en mogelijkheden.