Veranderingsprocessen

IMPULS biedt u en uw medewerkers onafhankelijke procesbegeleiding die rust brengt in roerige tijden, flexibiliteit en creativiteit genereert en daarbij aanzienlijk bespaart op uw efficiency en ziekteverzuimkosten.

Wij ondersteunen u bij het veranderingsproces door draagvlak bij uw medewerkers te creëeren en managers tools aan te reiken om medewerkers effectiever aan te sturen. Wij helpen u een goede basis neer te zetten om de veranderingen zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

Want:
Iedere organisatie ondergaat van tijd tot tijd veranderingen. Deze worden meestal niet door alle partijen in een organisatie gewaardeerd. Vaak ontstaan er onderlinge spanningen door angst en onwetendheid. Medewerkers kunnen zich bijvoorbeeld geen duidelijk beeld vormen van de nieuwe situatie of men is bang dat hun baan drastisch verandert. Dit zorgt voor onzekerheden die weerstand en een verstoorde communicatie met zich meebrengen. De kans op arbeidsgerelateerde ziekteverzuim neemt hierdoor toe. Het is een moeilijk te managen mechanisme aangezien er een algeheel gevoel van wantrouwen kan heersen tegen iedereen die verbonden is aan de organisatie. IMPULS creëert voor u en uw medewerkers rust en veiligheid om de veranderingen zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Laat u inspireren en neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via [email protected]